Pogoji poslovanja

Splošni pogoji uporabe spletnega mesta www.albertsega.com

Pozorno preberi:

Z vstopom na spletno stran se strinjate ter sprejemate naslednje pogoje uporabe. Pridržujemo si pravico do sprememb, dopolnitev pogojev uporabe.

Uporaba storitev je dovoljena samo osebam nad 18 let starosti!

  • Spletna stran www.albertsega.com nudi razvedrilo na temo odnosov in dvorjenja.
  • Storitve, vsebina in morebitni produkti se ne smejo uporabljati kot uraden strokovni nasvet. Uporaba storitev, vsebin, produktov je namenjena, ter se lahko uporablja izključno za osebno razvedrilo.
  • Informacije pridobljene na podlagi svetovanja s strani spletne strani www.albertsega.com so izraz mnenja, in se jih ne sme razlagati kot uraden zdravniški, pravni ali specialistični nasvet. Pridobljene informacije, oziroma nasvete, ki jih pridobite na spletni strani www.albertsega.com lahko uporabljate zgolj za osebne, razvedrilne namene.
  • Z uporabo strani se zavezujete, da ne boste uporabili spletne strani ter njenih storitev za kakršnekoli nezakonite dejavnosti.
  • Zavezujemo se, da ne bomo javno razkrivali vaših osebnih podatkov. Vsebine, ki se navezujejo na posamezne uporabnike strani se lahko, izjemoma uporabijo kot posamezni primeri v učne, demonstrativne namene, brez dodanih osebnih podatkov, oziroma podatkov, ki bi lahko kakorkoli razkrili identiteto uporabnika, ali tretjih oseb, ki nastopajo v posameznem primeru.
  • Varovanje vaše identitete je naša poglavitna naloga. Rezultati svetovanja bodo vsekakor različni, saj so v praksi odvisni od mnogih dejavnikov. Pridobljene informacije ne smete zamenjevati za zdravniško, ali drugo pomoč z opravljeno državno, ali mednarodno veljavno licenco. Spletna stran www.albertsega.com ni odgovorna za kakršnekoli negativne rezultate kateri bi se lahko pripetili ob napačni interpretaciji nasvetov, produktov s strani uporabnikov spletne strani.
  • Podjetje Infokart d.o.o. ne daje nobenih garancij, da bo stran www.albertsega.com delovala 24 ur, 7 dni v tednu, 100 % brezhibno, prosto virusov ali drugih elektronskih tveganj. Seveda se bomo trudili, da bodo vaši obiski strani, v vseh pogledih maksimalno zaščiteni.
  • Če boste upravičeno nezadovoljni s plačljivimi storitvami, bomo poizkušali najti skupno rešitev.
  • Albert Sega je zaščitena blagovna znamka. Za javno objavo informacij pridobljenih na spletni strani, in vseh drugih pripadajočih delov spletne strani www.albertsega.com je potrebno pridobiti soglasje lastnika.
  • Del našega spletnega mesta so lahko tudi povezave na spletne strani, ki niso del tega spletnega mesta. Za vsebino na teh straneh ne odgovarjamo.

Za vsa morebitna vprašanja pišite na albertsega.as@gmail.com

Želimo vam obilo užitka, predvsem pa koristi od uporabe naših storitev!

S spletno stranjo www.albertsega.com upravlja Kreativija d.o.o.

Uporaba storitev dovoljena osebam nad 18 let starosti!